Traditionele Thaise massage

Heeft u last van uw rug, armen of benen? Is de energie uit uw lijf weggevloeid? Een traditionele Thaise massage is voor u de juiste keuze. Thai Spa Nirvana is gespecialiseerd in deze oudste geneeswijze ter wereld. Deze unieke massage zorgt voor een volledige ontspanning. Het is een probate behandeling tegen zowel lichamelijke als geestelijke klachten. U voelt zich na de Thaise massage als herboren. Uw lichaam heeft een fijne tinteling en u bruist van energie. Het effect van de behandeling houdt dagenlang aan. Alle reden om een afspraak te maken in een van onze twee vestigingen in Amsterdam.

Nieuwe energie met de oudste geneeswijze ter wereld

De oorsprong van de traditionele Thaise massage gaat circa 2.500 jaar terug. Deze vorm van geneeskunde werd destijds door Boeddhistische monniken in Thailand geïntroduceerd. De behandeling wordt gegeven vanuit een holistische visie: lichaam en geest worden in balans gebracht. De Thaise massage heeft niets met seks of seksuele handelingen te maken. Het is gericht op het herstellen van de energiestromen door het lichaam. Dit gebeurt door het toepassen van acupressuur op de Sen energiebanen van het lichaam. De behandeling helpt tegen vermoeidheid en geeft u nieuwe energie. Het werkt tegen nek-, rug- en hoofdpijn en buik- en menstruatiepijn.

Traditionele Thaise massage van 30 of 60 minuten

U kunt bij Thai Spa Nirvana kiezen voor een traditionele Thaise massage van 30 of 60 minuten. Kies een datum en tijdstip voor een afspraak in onze vestiging aan de Stadhouderskade of de Ceintuurbaan. Bij de authentieke massagebehandeling worden uw voeten gewassen. Desgewenst kunt u zich kleden in een speciaal gewaad, dat geen belemmering vormt voor de massage. U neemt plaats op een matras op een verhoging. Onze gespecialiseerde masseuse gebruikt géén olie. Uw lichaam wordt bij de traditionele Thaise massage in verschillende yogaposities gebracht. De masseuse bewerkt u op helende wijze met handen, ellebogen, knieën, voeten en soms met het volledige gewicht.

Een ultieme, authentieke Thaise ervaring

Thai Spa Nirvana wil als klassiek Thais bedrijf in Amsterdam de gasten een ultieme, authentieke Thaise ervaring geven. Met een traditionele Thaise massage worden spanningen en negatieve emoties ontnomen. U raakt vervuld van positiviteit, rust en voldoening. Neem een kijkje in onze fotogalerij voor een indruk van onze massagesalons. Vorm u een goed beeld van onze behandelingen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op voor meer informatie of om meteen een afspraak te maken.

Neem contact op met een van onze vestigingen met uw vragen
of voor het maken van een afspraak.