Thaise spa Amsterdam

Voelt u zich uitgeblust en wilt u daar graag wat aan doen? Het is de betekenis van nirwana (of nirvana in het Engels). Dit betekent dat we u graag helpen nieuwe energie op te doen, zodat u er weer krachtig tegenaan kunt. Vanuit onze Thaise spa in Amsterdam voeden we zowel het lichaam als de geest met energie. We zorgen ervoor dat u weer kunt branden van verlangen en dat u kunt genieten van alles om u heen. Bereik nirwana na een lange en zware dag, zodat u er weer uitstekend tegenaan kunt.

Massage en sauna

Vanuit onze Thaise spa in Amsterdam werken we aan een prettige en ontspannende ervaring, die u de mogelijkheid biedt de interne spreekwoordelijke batterij weer op te laden. We beschikken over douchecabines in de behandelruimtes, waardoor u verschillende behandelingen kunt ondergaan en daar helemaal tot rust kunt komen. Genieten in een tweepersoonskamer met een eenpersoonsmassagekamer om samen het nirwana te bereiken? We maken het mogelijk in onze Thaise spa, u heeft er de volledige vrijheid. We bieden heel specifiek geen erotische massages of andere seksuele handelingen, het gaat puur om de massages, een bezoek aan de sauna en andere behandelingen voor lichaam en geest.

Nirvana Spa in Amsterdam

We zijn de Nirvana Spa in Amsterdam, een Thaise spa waar u kunt rekenen op een oase van rust en nieuwe energie die u kunt bieden aan uw lichaam en geest. Wilt u graag een Thai massage, een Hot Stone massage of wellicht een body scrub massage ondergaan? We bieden verschillende helende en ontspannende massages, daarnaast heeft u de beschikking over diverse fijne faciliteiten. Meer weten over onze Thaise spa in Amsterdam? Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over de verschillende faciliteiten en de behandelingen die we bieden. We horen graag van u.

Neem contact op met een van onze vestigingen met uw vragen
of voor het maken van een afspraak.