Thaise massage Amsterdam

De Thai verstaan de kunst van het masseren als geen ander. Dit wordt dagelijks bewezen in de twee vestigingen van Thai Spa Nirvana in Amsterdam. De Aziatische masseuses gebruiken bij een Thaise massage in Amsterdam de eeuwenoude technieken om uw lichaam en geest weer in balans te brengen. De behandelingen zorgen voor een complete ontspanning. Uw vermoeidheid verdwijnt en u krijgt nieuwe energie. U voelt zich weer fris en vitaal. De Thaise massage helpt ook tegen pijnklachten aan de nek, rug, hoofd, buik, armen en benen. Neem contact op met onze massagesalons voor meer informatie, advies of het maken van een afspraak.

Thaise massage Amsterdam

Bevrijding van lichaam en geest met oudste geneesmethode

De traditionele Thaise massage ofwel nuat phaen boran is de oudste vorm van geneeskunde, al meer dan 2.500 jaar oud. De van oorsprong Indiase massagevorm kwam destijds met de Boeddhistische monniken naar Thailand. De holistische behandeling is gericht op de bevrijding van lichaam en geest. Vandaar ook de naam Thai Spa Nirvana. In het Sanskriet – een vroegere Indo-Arische taal – betekent nirwana zoveel als ꞌuitgeblust zijn van het vuur der begeerte, hartstocht en waanꞌ.

Een vuur dat zich manifesteert in de vorm van verstorende elementen als hebzucht, afkeer, begoocheling en vastklampen aan het bestaan. Met het uitdoven van het vuur is men bevrijd van toekomstige wedergeboortes. U beleeft met een Thaise massage in Amsterdam een bijzondere, authentieke Thaise ervaring. Negatieve emoties en spanningen worden ontnomen. U wordt vervuld van positiviteit, rust en voldoening. De Thaise massage is niet-erotisch en niet gericht op seksuele handelingen.

Thaise massage in Amsterdam van 30 of 60 minuten

De klassieke Thaise massage in Amsterdam richt zich op het herstellen van de energiestromen door het lichaam. Dit krijgt vorm door het toepassen van acupressuur op de Sen energiebanen van uw lichaam. U wordt tijdens de massage in diverse yogaposities gebracht. Deze relaxerende behandeling wordt daarom ook wel ꞌyoga for lazy peopleꞌ genoemd.

Lichaam en geest worden in harmonie met elkaar gebracht. Dit gebeurt door het kneden van de spieren, het gebruiken van drukpunten en het strekken en rekken van het lichaam. Onze vakbekwame en ervaren Thaise masseuses bewerken u op een helende manier met hun handen, ellebogen, knieën, voeten en soms volledige gewicht. U kunt bij Thai Spa Nirvana terecht voor een traditionele Thaise massage in Amsterdam van 30 minuten of 60 minuten. Kies online een datum en tijdstip en uw afspraak is gemaakt.

Behandeling tegen zowel lichamelijke als psychische klachten

Een Thaise massage in Amsterdam helpt tegen zowel lichamelijke als psychische klachten. Het is een weldaad voor het lichaam en het zorgt voor meer frisheid en vitaliteit. U voelt zich hierna als herboren en vol van energie. U heeft een heerlijk tintelend gevoel over uw hele lichaam. Dit effect houdt meerdere dagen aan. Thaise massage doet veel positiefs met u.

  • Volledige ontspanning en algemeen gevoel van welzijn.
  • Tegengaan van stress en vermindering van depressieve gevoelens.
  • Bestrijding van (chronische) vermoeidheid en een boost voor nieuwe energie.
  • Stimulering van de bloedcirculatie en optimalisatie van het lymfesysteem.
  • Effectieve behandeling tegen stijfheid van spieren en gewrichten.
  • Verlichting bij pijn aan het hoofd, nek, rug, buik en menstruatiepijn.
  • Beter werkend immuunsysteem en stimulering van het zenuwstelsel.

Bekijk al onze behandelingen

Thaise massage in Amsterdam zonder olie én met etherische oliën

Bij een traditionele Thaise massage in Amsterdam wordt geen olie gebruikt. Het is een mix van massage, yogatechnieken, acupressuur en stretchen. Blokkades in de energiestroom worden losgemaakt en afgevoerd. De drukpunten worden van alle spanning ontdaan. De levensenergie ofwel Prana kan hierdoor vrij door het lichaam bewegen. U kunt ook bij Thai Spa Nirvana terecht voor massages mét olie. Onze masseuses verrichten massages met geurloze oliën en met etherische oliën uit bloemen, schors, bladeren, stengels, wortels en andere plantendelen. Deze oliën werken goed voor pijnverlichting, stemmingsverbetering en het vergroten van de cognitieve functies.

Wilt u een Candle Oil massage van 30 of 60 minuten? Dat kan in onze massagesalons aan de Stadhouderskade en de Ceintuurbaan. U ervaart het goede gevoel van een brandende kaars. De toevoeging van een kaars zorgt voor een verwenmoment. Een milde massage is mogelijk met een 30 of 60 minuten durende Thaise massage met hele olie. U kunt heerlijk ontspannen, zonder het rekken van de traditionele Thaise massage in Amsterdam. Of kies voor een hot stone massage die de stijfheid in de spieren verlicht, de bloedsomloop verbetert en de stofwisseling optimaliseert. Uw lichaam wordt na de steenlegging gemasseerd met de warme basaltstenen en warme olie.

Neem contact op voor uw vragen of het inplannen van een afspraak

U kunt bij Thai Spa Nirvana terecht voor verschillende behandelingen. Van een Thaise massage in Amsterdam tot Oil Aroma therapie met natuurlijke oliën. Of verzacht uw pijn en spanning in spieren en gewrichten in onze infrarood sauna. Onze massagesalons beschikken over douchecabines in iedere behandelruimte. Er zijn tweepersoonskamers met eenpersoonsmassagetafels, om samen met uw partner, een vriend of vriendin of een collega nirwana te bereiken. U zet naderhand uw dag fris en vitaal voort. Heeft u vragen of wilt u een afspraak inplannen? Neem contact op met een van onze vestigingen in Amsterdam.