Thaise Massage in Amsterdam

Een Thaise massage in Amsterdam brengt u helemaal tot rust. Het is de optimale ontspanning op basis van bijvoorbeeld een traditionele Thaise massage of een candle oil massage. De massages zijn bij Thai Spa Nirvana beschikbaar voor 30 of 60 minuten. U kunt zich een half uur of een uur lang laten verwennen door onze gespecialiseerde masseurs. We verzorgen een Thai massage in Amsterdam, waarbij we desgewenst gebruikmaken van specifieke kruiden of hete olie. U krijgt een ontspannende massage die u helpt de interne batterij weer op te laden of juist volledig tot rust te komen. Onze Aziatische masseuses brengen met eeuwenoude technieken uw lichaam en geest weer in balans.

Diverse Thaise massages aan de Ceintuurbaan
en Stadhouderskade

We bieden op onze locaties aan de Ceintuurbaan en Stadhouderskade in Amsterdam Thaise massage in Amsterdam in allerlei vormen aan. Geniet u graag van een nek- en schoudermassage of een body scrub? Of heeft u goede ervaringen met een infrarood sauna die de pijn en spanning in spieren en gewrichten verzacht? De infra rood sauna werkt ontlastend tegen reuma en ontstekingen aan spieren en pezen. We beschikken over verschillende faciliteiten en vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

We zorgen er met een hot stone massage of oil aroma therapie voor dat uw lichaam uitgebreid wordt verwend. Wij maken gebruik van natuurlijke oliën of richten ons specifiek op de stijfheid in de spieren, afhankelijk van wat u wenst. We geven op voorhand goed aan hoe een milde of verzorgende massage op basis van helende kruiden bijdraagt aan een prettig gevoel. U voelt de vermoeidheid en stress wegvloeien. U kunt er hierna weer tegenaan!

Thaise massage in Amsterdam
in de geest van Wat Pho

Thaise massage is eeuwenoud en is onderdeel van de Thaise geneeskunde. De traditionele Thai massage geldt als de oudste vorm van geneeskunde ter wereld. Het wordt ook wel nuat phaen boran genoemd. Het werd meer dan 2.500 jaar geleden door Boeddhistische monniken in Thailand geïntroduceerd. De massagetechnieken zijn van generatie op generatie doorgegeven. De historische kennis en overblijfselen van deze traditie zijn in 1832 vastgelegd in steen. De gegraveerde stenen worden bewaard in de tempel Wat Pho in Bangkok.

Thai Spa Nirvana verzorgt traditionele Thai massage in Amsterdam in de sfeer van de leerschool van Wat Pho. De combinatie van energie en fysieke aspecten maakt deze massagevorm uniek en effectief. De massage is gericht op herstel van de energiestromen door het lichaam. Hierbij wordt acupressuur op de Sen energiebanen van het lichaam toegepast. U beleeft met een Thaise massage in Amsterdam een ultieme en authentieke Thaise ervaring. Negatieve emoties en spanningen worden ontnomen. U wordt vervuld van positiviteit, rust en voldoening. De massage is niet-erotisch en niet gericht op seksuele handelingen.

Traditionele massagebehandelingen
van 30 of 60 minuten

Een traditionele Thai massage in Amsterdam is een combinatie van massage, yogatechnieken, acupressuur en stretchen. De massage wordt toegepast om klachten te verhelpen én te voorkomen. Het is een preventieve en genezende behandeling, waarbij lichaam en geest in harmonie worden gebracht. Onze ervaren Thaise masseuses bewerken u op een helende wijze met hun handen, ellebogen, knieën, voeten en soms volledige gewicht.

Uw spieren worden gekneed, drukpunten worden gebruikt en rekken en strekken van uw lichaam krijgt aandacht. U wordt tijdens de behandeling in diverse relaxerende yogaposities gebracht. De Thaise massage in Amsterdam van 30 of 60 minuten bij Thai Spa Nirvana voorkomt en verhelpt zowel psychische als lichamelijke klachten.

Kies een datum en tijd en boek nu!
U geniet van:

  • Volledige ontspanning en algemeen gevoel van welzijn
  • Tegengaan van stress en vermindering van depressieve gevoelens
  • Bestrijding van (chronische) vermoeidheid en een boost voor nieuwe energie
  • Stimulering van de bloedcirculatie en optimalisatie van het lymfesysteem
  • Effectieve behandeling tegen stijfheid van spieren en pijnlijke gewrichten
  • Verlichting bij pijn aan het hoofd, nek, rug, buik en menstruatiepijn
  • Beter werkend immuunsysteem en stimulering van het zenuwstelsel

Frisser, vitaler en vol nieuwe energie

Een Thai massage in Amsterdam zorgt voor een complete ontspanning. Uw vermoeidheid vloeit uit uw lichaam en u krijgt weer nieuwe energie. Heeft u klachten aan uw rug, nek, hoofd, buik, armen of benen? Een Thaise massage helpt. De holistische behandeling is gericht op bevrijding van lichaam en geest. Het is een weldaad voor uw lichaam. U voelt zich frisser en vitaler. Het effect van een heerlijk tintelend gevoel over uw hele lichaam houdt meerdere dagen aan.

Een traditionele Thaise massage in Amsterdam is zonder olie, U kunt bij Thai Spa Nirvana ook terecht voor massages met geurloze olie of een natuurlijke, etherische olie uit bloemen, schors, stengels, bladeren, wortels en andere delen van de plant. De etherische oliën worden via de huid en bloedbaan opgenomen. Uw hele lichaam wordt gestimuleerd. Dit werkt positief op uw mentale en fysieke welzijn, specifiek als pijnverlichting, stemmingsverbetering en vergroting van cognitieve functies. Bekijk de foto’s voor een sfeerimpressie van onze massagesalons.

Bekijk de foto’s voor een sfeerimpressie
van onze massagesalons.

Stel uw vragen of maak een afspraak
voor Thai massage in Amsterdam

Heeft u al ervaring met Thai massage in Amsterdam en bent u op zoek naar een fijne omgeving waar gespecialiseerde masseurs u van dienst zijn? Wordt het uw eerste Thaise massage? Thai Spa Nirvana informeert u deskundig over de verschillende behandelingen en nodigt u graag uit. U maakt kennis met de heerlijke, helende werking van de Thaise massages in onze massagesalons.

Neem contact op met een van onze vestigingen met uw vragen
of voor het maken van een afspraak.