Olie massage Amsterdam

Geniet van een olie massage in Amsterdam bij Thai Spa Nirvana. Bij deze behandeling wordt uw lichaam zachtjes gemasseerd. Onze ervaren masseuses maken zowel gebruik van geurloze oliën als aromatische oliën uit schors, bloemen, stengels, bladeren, wortels en andere plantendelen. De oliemassage heeft een ontspannend en rustgevend effect. Uw lichaam en geest worden weer in balans gebracht. U raakt uw stress kwijt, uw spieren voelen weer los aan en uw pijnklachten verminderen. Deze authentieke Thaise behandeling zorgt voor een fysieke en mentale opkikker. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

Uw lichaam en geest weer in balans met een oliemassage

De klassieke oliemassage is al duizenden jaren oud. En nog altijd populair vanwege de ontspannende en helende werking. Een olie massage in Amsterdam heeft een goede invloed op uw gezondheid. Er worden verschillende technieken gebruikt, van strijken en kloppen tot schudden en kneden. Uw bloedcirculatie wordt gestimuleerd, afvalstoffen worden afgevoerd. Uw immuunsysteem wordt versterkt, stress en hoofdpijn verdwijnen en u slaapt weer heerlijk. Natuurzuivere etherische oliën worden via de huid en de bloedbaan opgenomen, waarbij het gehele lichaam een boost krijgt. Deze oliën worden gebruikt bij pijnverlichting, stemmingsverbetering en het vergroten van de cognitieve functies.

Olie massage in Amsterdam combineren met traditionele Thaise massage

Thai Spa Nirvana kan een olie massage in Amsterdam combineren met een traditionele Thaise massage. In plaats van olie worden er knijp- en druktechnieken gebruikt. U kunt ook kiezen voor een Candle Oil massage van 30 of 60 minuten. De toevoeging van een brandende kaars aan de massage maakt dit tot een uiterst verwennende ervaring. Wilt u een milde massage? Kies dan voor een Thaise massage met hele olie, met een behandelduur van 30 of 60 minuten. Dat is relaxen met een hoofdletter R, terwijl u geniet van de gezondheidsbevorderende effecten.

Een olie massage in een warme, aangename omgeving

Een ontspannende olie massage in Amsterdam is de perfecte behandeling bij chronische vermoeidheid, stress, hoofdpijn, rug- en nekklachten, stijve spieren en gewrichten en een slechte doorbloeding. U wordt bij Thai Spa Nirvana in een warme, aangename omgeving gemasseerd. Regelmatige herhaling van de oliemassage versterkt het helende effect. U kunt terecht in twee massagesalons: aan de Ceintuurbaan en de Stadhouderskade. Boek direct een (niet-erotische ofwel aseksuele) behandeling. Of neem contact op met een van onze vestigingen met uw vragen of verzoeken. Onze fotogalerij geeft u een goede, eerste indruk van onze dienstverlening.

Neem contact op met een van onze vestigingen met uw vragen
of voor het maken van een afspraak.