Hot stone massage

Bent u toe aan een moment van volledige ontspanning? Of heeft u last van stress, vermoeidheid of spier- en gewrichtspijnen? Onderga een hot stone massage bij Thai Spa Nirvana in Amsterdam. U wordt met deze authentieke Thaise behandeling bevrijd van alle negatieve emoties en spanningen. Deze volledige lichaamsmassage is ook geschikt bij spijsverteringsklachten, een slechte bloedcirculatie en fibromyalgie ofwel chronische pijn in uw bindweefsel en spieren. Ervaar het zelf en maak een afspraak voor een rustgevende en effectieve behandeling in onze vestiging aan de Stadhouderskade of de Ceintuurbaan.

Warme stenen zorgen voor een aangename warmte en ontspanning

Thai Spa Nirvana is een begrip in Amsterdam en omstreken met zijn (niet-erotische) traditionele Thaise massages, hot stone massages en olie massages. U kunt bij onze vestigingen ook terecht voor body scrub, aromatherapie en Thaise kruiden massage. Bij de hot stone massage wordt gebruikgemaakt van afgeronde basaltstenen. Dit harde, ijzerhoudende vulkanische gesteente heeft een hoge dichtheid. Hierdoor wordt warmte goed vastgehouden. De stenen worden eerst in een warmwaterbad ondergedompeld. Vervolgens worden de hot stones op de behandelplek gelegd, meestal de rug. U voelt een aangename warmte en ontspanning. De stenen geven een zekere druk, dat als een soort rekoefening aanvoelt.

Een hot stone massage geeft u veel nieuwe energie

De met water verwarmde, gladde stenen zorgen ervoor dat de gekwalificeerde en ervaren masseuse van Thai Spa Nirvana toegang heeft tot de diepere spierlagen. Uw lichaam wordt na de steenlegging los gemasseerd met de hot stones en warme olie. Een hot stone massage zorgt voor ontgiften van het lichaam en een diepe relaxatie. Afvalstoffen worden afgevoerd, de werking van de organen wordt gestimuleerd en uw lichaam wordt in balans gebracht. De behandeling is een combinatie van massage, thermotherapie en aromatherapie. Vanuit de gedachte: lichaam, geest en ziel zijn één. U heeft na de behandeling veel nieuwe energie.

Neem contact op met een van onze vestigingen met uw vragen
of voor het maken van een afspraak.